Hodnocení obchodu

4,9 32 hodnocení
5
30x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MH Avatar autora | 14.5.2019
rychlé dodání, zboží odpovídá popisu, celková spokojenost, doporučuji
A Avatar autora 15.5.2019
Děkujeme za doporučení a popis zboží.
LV Avatar autora | 14.5.2019
Jsem spokojený, vše proběhlo hladce, rychle a zboží dorazilo bez poškození.
A Avatar autora 15.5.2019
Děkujeme za hodnocení v našem eshopu
MJ Avatar autora | 14.5.2019
Rychlé dodání, zboží O.K. Doporučuji.
A Avatar autora 15.5.2019
Děkujeme za hodnocení
IK Avatar autora | 7.5.2019
Doba dodání sice hodně dlouhá, což ale nezpůsobil prodejce. Jedná se o náš opakovaný nákup a můžeme jen doporučit, solidní jednání
A Avatar autora 14.5.2019
Děkujeme za hodnocení, zdržení nastalo u této položky jelikož se jednalo o vánoční osvětlení a v lednu již jsou vyprodána nebo je malý počet kusů, zbývající kusy jsme dodali i mimo sezonu kdy jsou dostupné, ale muselo se déle čekat. Jinak by byly až na vánoce.
P Avatar autora | 15.4.2019
Vstřícné jednání, zboží dle specifikace
A Avatar autora 14.5.2019
Děkujeme za hodnocení
MP Avatar autora | 15.4.2019
Vstricne jednani, konzultace, rychlost dodani
A Avatar autora 14.5.2019
Děkujeme za hodnocení Pane Prusek
ZV Avatar autora | 9.4.2019
Vstřícné jednání, snadna domluva. Zboži doručeno během 5 dní.
A Avatar autora 14.5.2019
Děkujeme za hodnocení, ano zdržení nám nastalo, ne vždy věci jdou jak mají bohužel..
JB Avatar autora | 22.2.2019
Zboží v požadované a očekávané kvalitě. jednu hvězdičku odebírám z důvodu, že prodejce uvádí, že má zboží skladem, nebo na externím skladě s dodáním 2-3 dny. Já jsem si zboží odebíral osobně, t.j. ušetřil jsem 1 den dodání ke mne, no i přesto trvalo dodání zboží přes týden. Jinak OK a obchod doporučuji.
A Avatar autora 25.2.2019
Dobrý den, děkujeme za hodnoceni, bohužel nám náš dodavatel dodal z externiho skladu o dva dny plus vikend některé položky později než tomu mělo být a zde vzniklo zdržení. Věřím že příšťe už taková komplikace nenastane.
Avatar autora | 21.1.2019
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, jsme rádi že i vy jste byl spokojený s nákupem u nás :)
RH Avatar autora | 18.1.2019
Jsem spokojená
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, to rádi slyšíme, děkujeme za hodnocení.
JK Avatar autora | 11.1.2019
Komunikace a způsob dodání vynikající. Bohužel svítidlo po cca 30 s přestalo svítit. Takže než abych jej reklamoval a posílal zpět dodavateli, tak jsem vzal měřák a zjistil že 4 LED čipy byly po smrti a tak stačilo přepájet napájení o 4 dále a světlo je OK :-) Každopádně chápu, že tohle se při masové výrobě stát může a tak hodnotím nejvyšší známkou, neboť jinak je světlo dobře dílensky zpracované :-) A objednávám dvě další :-) Honza K.
A Avatar autora 17.1.2019
Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení i přes tuto potíž s LED panelem, ano je to tak jak říkáte. Výroba je masová s tlakem na dobrou cenu a mnohdy je to drobnost, kterou pracovník nedotáhne jak by měl. Taktéž děkujeme za řešení, ušetřil jste sobě i nám čas a prostředky při vyřízení reklamace. Nic méně zmíníme se o tom u obchodního zástupce v EMOSU od kterých panely byly. Je možné že to pro ně bude dobrá zpětná vazba na zvýšení kvality jejich výrobků.
RT Avatar autora | 22.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, ceníme si pěti hvězdiček, děkujeme.
DH Avatar autora | 16.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, při Vašem dalším nákupu se budeme snažit dohnat chybějící hvězdičku :)
BK Avatar autora | 16.12.2018
Spokojen.
A Avatar autora 17.1.2019
Dobrý den, jsme rádi že jste spokojen s nákupem u nás.
ŠŠ Avatar autora | 15.12.2018
Super výběr, rychlé dodání, levná doprava zásilkovou. Doporučuji
A Avatar autora 17.1.2019
Dobrý den, děkuji za pozitivní hodnocení, ano zásilkovna je vhodná pro levné dodání menších zásilek.
IK Avatar autora | 10.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, děkujeme za plné hodnocení.
JS Avatar autora | 8.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, jsem rád že se k nám vracíte a jste opět spokojen.
JK Avatar autora | 4.12.2018
Objednal, došlo, za dobrou cenu, rychle. Velmi spokojený
A Avatar autora 17.1.2019
Dobrý den, děkuji jsme rádi že jste byl u nás spokojený.
DS Avatar autora | 4.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Děkujeme za 5 hvězdiček, budeme se těšit na další nákup.
Avatar autora | 4.12.2018
A Avatar autora 17.1.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení.