Hodnocení obchodu

4,9 25 hodnocení
5
23x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JB Avatar autora | 22.2.2019
Zboží v požadované a očekávané kvalitě. jednu hvězdičku odebírám z důvodu, že prodejce uvádí, že má zboží skladem, nebo na externím skladě s dodáním 2-3 dny. Já jsem si zboží odebíral osobně, t.j. ušetřil jsem 1 den dodání ke mne, no i přesto trvalo dodání zboží přes týden. Jinak OK a obchod doporučuji.
A Avatar autora 25.2.2019
Dobrý den, děkujeme za hodnoceni, bohužel nám náš dodavatel dodal z externiho skladu o dva dny plus vikend některé položky později než tomu mělo být a zde vzniklo zdržení. Věřím že příšťe už taková komplikace nenastane.
Avatar autora | 21.1.2019
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, jsme rádi že i vy jste byl spokojený s nákupem u nás :)
RH Avatar autora | 18.1.2019
Jsem spokojená
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, to rádi slyšíme, děkujeme za hodnocení.
JK Avatar autora | 11.1.2019
Komunikace a způsob dodání vynikající. Bohužel svítidlo po cca 30 s přestalo svítit. Takže než abych jej reklamoval a posílal zpět dodavateli, tak jsem vzal měřák a zjistil že 4 LED čipy byly po smrti a tak stačilo přepájet napájení o 4 dále a světlo je OK :-) Každopádně chápu, že tohle se při masové výrobě stát může a tak hodnotím nejvyšší známkou, neboť jinak je světlo dobře dílensky zpracované :-) A objednávám dvě další :-) Honza K.
A Avatar autora 17.1.2019
Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení i přes tuto potíž s LED panelem, ano je to tak jak říkáte. Výroba je masová s tlakem na dobrou cenu a mnohdy je to drobnost, kterou pracovník nedotáhne jak by měl. Taktéž děkujeme za řešení, ušetřil jste sobě i nám čas a prostředky při vyřízení reklamace. Nic méně zmíníme se o tom u obchodního zástupce v EMOSU od kterých panely byly. Je možné že to pro ně bude dobrá zpětná vazba na zvýšení kvality jejich výrobků.
RT Avatar autora | 22.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, ceníme si pěti hvězdiček, děkujeme.
DH Avatar autora | 16.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, při Vašem dalším nákupu se budeme snažit dohnat chybějící hvězdičku :)
BK Avatar autora | 16.12.2018
Spokojen.
A Avatar autora 17.1.2019
Dobrý den, jsme rádi že jste spokojen s nákupem u nás.
ŠŠ Avatar autora | 15.12.2018
Super výběr, rychlé dodání, levná doprava zásilkovou. Doporučuji
A Avatar autora 17.1.2019
Dobrý den, děkuji za pozitivní hodnocení, ano zásilkovna je vhodná pro levné dodání menších zásilek.
IK Avatar autora | 10.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, děkujeme za plné hodnocení.
JS Avatar autora | 8.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Dobrý den, jsem rád že se k nám vracíte a jste opět spokojen.
JK Avatar autora | 4.12.2018
Objednal, došlo, za dobrou cenu, rychle. Velmi spokojený
A Avatar autora 17.1.2019
Dobrý den, děkuji jsme rádi že jste byl u nás spokojený.
DS Avatar autora | 4.12.2018
A Avatar autora 21.2.2019
Děkujeme za 5 hvězdiček, budeme se těšit na další nákup.
Avatar autora | 4.12.2018
A Avatar autora 17.1.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení.
MK Avatar autora | 3.12.2018
ano jsem spokojena
A Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme, jsme rádi že jste u nás byla spokojená :)
VK Avatar autora | 1.12.2018
Vse v poradku doslo jak melo a funguje jak ma.Obchod muzu doporucit!
A Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme za skvělé hodnocení
PU Avatar autora | 1.12.2018
Opravdu jsem velice spokojená s Vaším přístupem a rychlou komunikací ????????.
A Avatar autora 3.12.2018
Samé hvězdičky děkujeme :) Skvělé že jste spokojená i když se žárovka vracela z důvodu špatného zaměření rozměru svítidla.
OM Avatar autora | 25.11.2018
jednoduše spokojen
A Avatar autora 3.12.2018
Jednoduše děkujeme :)
JC Avatar autora | 18.11.2018
A Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme za všechny hvězdičky
P Avatar autora | 17.11.2018
Velmi dobrá komunikace, bylo mi i dobře poraděno, dodaný materiál je v pořádku a vypadá kvalitně. Můžu doporučit, nakoupím znovu
A Avatar autora 3.12.2018
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na další nákup :)
JV Avatar autora | 9.11.2018
Rychlé dodání,odpovídá nabídce.Doporučuji.
A Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme za recenzi, snažíme se mít nabídku přehlednou a aktuální