Hodnocení obchodu

5,0 69 hodnocení
5
68x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IJ Avatar autora | 16.9.2019
Bez problémů. Od objednání k dodání 1 pracovní den.
YM Avatar autora | 9.9.2019
Velká spokojenost
MV Avatar autora | 3.9.2019
druhý nákup - druhá naprostá spokojenost. dodání rychlé a bezproblémové
Avatar autora | 1.9.2019
nákup poprvé a velká spokojenost
TH Avatar autora | 26.8.2019
Dobrý den, jsem velice spokojený se zakoupeným zbožím, děkuji za garanci ceny, kterou mi jednatel zaručil a tímto dávám palec nahoru. Doporučuji dalším nakupujícím
PM Avatar autora | 14.8.2019
Pravidelně objednávám LED osvětlení a příslušenství u této firmy. S firmou jsem maximálně spokojený, nejen z důvodu velkého sortimentu zboží , ale také s bleskovým odesláním a výbornou domluvou s prodejcem. Za mě palec nahoru ???? a doporučuji dalším nakupujícím
PL Avatar autora | 30.7.2019
JL Avatar autora | 1.7.2019
S Avatar autora | 24.6.2019
Ano, vše bez problémů a hlavně rychlé vyřízení.
TM Avatar autora | 15.6.2019
PB Avatar autora | 9.6.2019
Doporučuji, a s obchodem i jednatelem jsem spokojenný velmi,vstřícné jednání srozumitelná a rychlá komunikace..
A Avatar autora 12.6.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, těší mne i v tom, že u Vaší objednávky došlo k reklamacím na straně našeho dodavatele, které jsme zřejmě také dokázali vyřešit k Vaší spokojenosti. Děkujeme za spolupráci.
KJ Avatar autora | 8.6.2019
Doporučuji,jen doprava na zásilkovnu by mohla být rychlejší. Plný počet hvězd.
A Avatar autora 12.6.2019
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, ano u zásilkovny se dodání někdy prodlouží i o 2-3 dny, je to dáno systémem přepravy a nižší cenou. Ale také se nám stává že předané zásilky na pobočku kurýr odváží dopoledne, místo odpoledne jak to má být. My je dříve jak ve 12:00 nestihneme předat a pak čekají na svoz do druhého dne.
IJ Avatar autora | 8.6.2019
A Avatar autora 12.6.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 8.6.2019
A Avatar autora 12.6.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení.
VN Avatar autora | 5.6.2019
Super,vse vyridily rychle a k me spokojenosti,vrele doporucuji
A Avatar autora 12.6.2019
Dobrý den, jsme rádi že jste byl s nákupem u nás spokojen, děkujeme za doporučení.
MJ Avatar autora | 4.6.2019
A Avatar autora 5.6.2019
Děkujeme za hodnocení.
MP Avatar autora | 3.6.2019
perfektni jednani
A Avatar autora 12.6.2019
Dobrý dne, děkujeme za perfektní ohodnocení :)
VN Avatar autora | 2.6.2019
A Avatar autora 5.6.2019
Děkujeme za hodnocení.
Avatar autora | 26.5.2019
Dobrý e-shop.
Avatar autora 21.9.2019
A dobrý zákazník, děkujeme za hodnocení.
E Avatar autora | 25.5.2019
A Avatar autora 27.5.2019
Děkujeme za hodnocení.